Het verhogen van het aantal cooperanten, dat is het vergroten van de omvang van de gemeenschap die ons consumptiegedrag wil veranderen. Het is ook Usitoo voorzien van de middelen die nodig zijn voor de werving van de beste mensen, het vinden van de beste objecten en het verfijnen van een goede service aan duizenden Usiteurs.

KOOP NIET MEER, USITEER !

Usitoo is een coöperatie die tot doel heeft een netwerk te ontwikkelen in het ter beschikking stellen van objecten. We willen het voor iedereen mogelijk te maken om objecten gemakkelijk te ontlenen tegen een lage kost, en dit mede door het verminderen van afval, het tegengaan van over-productie en als dusdanig de CO-uitstoot te verminderen.

WAT HOUDT cooperant ZIJN IN?

Cooperant zijn van Usitoo, dat is een financiële bijdrage leveren aan een innovatief bedrijf dat lokale werkgelegenheid creëert. U hebt de gelegenheid om uw mening te geven bij de Algemene Ledenvergaderingen, deel te nemen aan de focusgroepen en thema's, en natuurlijk, samen te beslissen wat de beste verdeling is van de eventuele winst die wordt gegenereerd door onze activiteit.

Inschrijven op het kapitaal van Usitoo als cooperant is zeer eenvoudig : U hoeft enkel aandelen te kopen tegen een eenheidsprijs van € 100 (50 aandelen per persoon maximum, of €5000).

Voorlopig hebben we een actieve inzamelingsactie, maar de details hiervan zijn momenteel alleen in het Frans beschikbaar. Wij verontschuldigen ons daarvoor.