HOE WERKT HET ?

Tegen een maandelijkse vergoeding hebt u onbeperkte toegang tot een enorme bibliotheek van objecten. Uw geld wordt omgezet in punten die u kunt inwisselen voor items die u wilt. Usitoo verzorgt de levering bij u in de buurt, het onderhoud en de reparatie.

Als zijnde lid van Usitoo, word je “Usiteur”. De Usiteurs hebben begrepen dat prioriteit geven aan bruikleen (tegenover het bezitten), talrijke voordelen heeft, zowel voor de samenleving en de planeet als voor de portefeuille.

de usi-punten.png

Elke Usiteur betaalt een maandelijkse vergoeding van 9€ of een eenmalige vergoeding van 50€, dat wordt omgezet in Usi-punten. Deze punten geven toegang tot een gigantische bibliotheek waarvan u alle voorwerpen kan lenen die u nodig heeft.

De objecten worden geleverd
in afhaalpunten (depots) bij u
in de buurt (in winkels of bij
Usiteurs). Nog een manier om het leven gemakkelijker te maken en tegelijkertijd het duurzaam en economisch aspect te
garanderen.


WAT KUNNEN WE LENEN ?

Usitoo stelt duizenden items ter beschikking voor al uw behoeften : keuken, recreatie, sport, party-apparatuur, muziekinstrumenten, knutselen, enz. Kunt u niet vinden wat u zoekt ? Laat het ons weten en wij zullen ons best doen om het te verkrijgen.

De bibliotheek groeit voortdurend, elke dag komen er nieuwe artikelen bij.

BEKIJK ALLE BESCHIKBARE ARTIKELEN


HOEVEEL KOST HET ?

9€ per maand (gratis levering in Usi-depots als lanceringsaanbieding voor 3 maanden) om alle voorwerpen te lenen die je nodig hebt. Elke maand worden 9 Usi-punten toegevoegd aan uw account, die u gebruikt als u wil. De niet-gebruikte punten kunt u verzamelen en deze vervallen nooit. U heeft ook de mogelijkheid om uw account te activeren met een prepaid abonnement van 50€ voor 35 Usi-punten. Abonneer u hier aan één van onze twee abonnementen.

Dit is het enige tijdstip dat u betaalt, verder gebeurt alles in punten. Geen borg te betalen, geen betalingen op het moment van de ontlening, en geen vergoeding of boete in geval van breuk. Service "All-in".


DE USI-PUNTEN = DE UITWISSELINGSMUNTEN BIJ USITOO

Door het nemen van een abonnement, het uitwisselen van objecten of het dienst doen als een Usi-depot, verdient u Usi-punten die u kunt gebruiken voor het ontlenen van de objecten die u wil.

Hoe uw punten te besteden ? Voorbeeld een aantal ontleen- tarieven bij Usitoo (voor één week):

  • een gezinstent voor het gezin (4 personen) : 18 Usi-punten voor 10 dagen (we hebben ook matrassen en slaapzakken indien nodig).

  • een gitaar om te zien of uw kind volhardt aan zijn cursus : 8 Usi-punten voor 10 dagen.

  • een fietsendrager (3 fietsen) : 8 Usi-punten voor 5 dagen.

  • een raclette-toestel, maaltijden voorzien voor 8 personen : 6 Usi-punten voor 3 dagen.

  • een partytent 3m x 3m voor een evenement in de tuin onder Belgische weersomstandigheden : 20 Usi-punten voor 3 dagen.

Hebt u andere vragen over de punten ? Bezoek onze veelgestelde vragen


BIJ USITOO, HOE MEER MEN DEELNEEMT, HOE MEER U WINT !

Als Usiteur, hebt u de mogelijkheid om de Usitoo-gemeenschap te laten leven en aldus te profiteren van de vele extra voordelen :

agreement.png

WISSEL UW OBJECTEN UIT
en verkrijg punten om nieuwe items te ontlenen.
Een tent die je slechts één keer per jaar gebruikt?
Een maxicosy die onder het stof staat omdat uw kind deze is ontgroeid? Een boormachine die u slechts één keer hebt gebruikt? Een geluidsinstallatie die heeft gediend voor een feestje een paar jaar geleden? Neem contact met ons op om te zien of uw objecten kunnen dienen voor andere mensen!

Voor elk object dat wij van u overnemen, ontvangt u een
aantal punten dat overeenkomt met maximaal 70% van de waarde van het object in nieuwe staat! Deze punten kunt u op uw beurt gebruiken in uw Usitoo-bibliotheek.

En dit handelssysteem met Usitoo werpt zijn vruchten af! Niet minder dan 90% van onze voorraad bestaat uit tweedehands artikelen, die uiteraard in goede staat zijn en door ons worden gecontroleerd voor later gebruik door onze klanten.

Usi-relais.png

WORD USI-DEPOT
en laat uw buren meeprofiteren van de voordelen van Usitoo. U stelt een ruimte ter beschikking in uw woning. U ontvangt de items die wij u leveren bij u thuis en laat Usiteurs uit de buurt deze komen ophalen (ontlenen). Als zijnde usi-depot, levert u een belangrijke bijdrage aan het project en de Usitoo-gemeenschap.

U krijgt daarom exclusieve voordelen:
- De objecten die u nodig hebt worden gratis bezorgd.
- U kan gratis een aantal voorwerpen lenen elke keer u uw Usi-depot opent (minimum 2u en 2 keer/week).
- De Usiteurs komen hun objecten afhalen (ontlenen) op de tijdstippen die u het beste passen.
(handvest Usi-depot).


LATEN WE CONTACT HOUDEN

Aanmelden voor de nieuwsbief: wil u op de hoogte gehouden worden van wat nieuw is bij Usitoo.

Voornaam + naam *
Voornaam + naam
Privacyverklaring *
Ik ben op de hoogte van de Usitoo Privacyverklaring