Image facade.png

COOPERATIVE onderneming

Usitoo wil zich inschrijven in de dynamiek van de economie, in de functionaliteit en in de deelnemende economie.. Dit is de reden waarom Usitoo een cvba is, die openstaat voor iedereen die cooperant wenst te worden. Onze statuten zijn transparant, online toegankelijk, en zorgen voor een eerlijke herverdeling van hetgeen we samen verwezenlijken. Wij ondersteunen de coöperatieve geest en zijn dus geregistreerd bij de Nationale Raad voor de Coöperatie.

OOK U KAN VENNOT WORDEN

Usitoo heeft momenteel meer dan 75 cooperanten die besloten hebben om deel te nemen aan het project. Samen delen en nemen we beslissingen over de ontwikkeling van ons concept.


ACHTER DE SCHERMEN

Usitoo, dat is eveneens een team dat toegewijd is aan het verlenen van de best mogelijke service. Als een verantwoord bedrijf,
zorgt Usitoo ook voor de creatie van duurzame en plaatselijke werkgelegenheid. Aan de basis van het idee staan twee grote idealisten, Frédéric en Xavier, die hard gewerkt hebben aan het ontwikkelen van een concept dat tegelijkertijd economisch, duurzaam, mens’- en milieuvriendelijk is.

Ondersteund door hun eerste cooperanten en door Nicolas, Martin en Dany, de 3 bestuurders, waren ze in staat om dit ambitieus en realistisch project uit de grond te stampen.

Drie grote talenten, Benoît, Sahid en Delphine, hebben de grote Usitoo-familie vervoegd om uw service te “fine-tunen”

Drie grote talenten, Benoît, Sahid en Delphine, hebben de grote Usitoo-familie vervoegd om uw service te “fine-tunen”

SAMEN STERKER, DANKZIJ ONZE PARTNERS

Naast onze getalenteerde cooperanten en medewerkers streven we naar het opzetten van een breed netwerk van partners. De eerste om ons te steunen is de Brusselse Regering die ons project geselecteerd heeft in het kader van “Be Circular”, het regionale programma van de circulaire economie.


BEZOEK ONS

Hebt u vragen ? Wenst u ons te ontmoeten ?

We zijn permanent aanwezig in de werkplaats van maandag tot en met vrijdag:
Usitoo scrl
c/o RECY-K
Birminghamstraat 102 –
1070 Anderlecht
TVA BE 0665 524 324

 
Voornaam + naam *
Voornaam + naam

CONTACTEER ONS

Ideeën of verzoeken om met ons te delen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.